Schwartz Medical

Despre SCHWARTZ MEDICAL BEAUTY

Fie că va doriţi o schimbare a înfăţişării dumneavoastră, sau doar să apelaţi la diverse procedee nonchirurgicale, SCHWARTZ MEDICAL BEAUTY va pune la dispozitie vasta experienta acumulata pe parcursul activitatii sale, deprinzand abilităţile tehnice şi artistice care se impun pentru a ajunge la rezultatul mult dorit de dumneavoastra.

Dr. VICTOR SCHWARTZ

Toate tratamentele estetice sunt efectuate de catre dr. Victor Schwartz, medic estetician. Dr. Victor Schwartz este specializat in Medicina Estetica la Milano, in Lifting Facial nonchirurgical la Academia Europeana de Medicina Estetica din Irlanda si a dobandit numeroase specializari in Israel, una dintre cele mai avansate tari in estetica!

ROXANA SCHWARTZ (MARINESCU)

Schwartz Roxana (Marinescu) a terminat Scoala de Televiziune Tudor Vornicu -sectiunea beauty in anul 2009, a lucrat in Televiziune ca makeup artist in perioada 2009-2011 iar in anii precedenti a absolvit Scoala Internationala NPM de micropigmentare sectiunea ;sprancene,buze,eyeliner iar in anul 2015 tehnica de pigmentare al mameleonului.

Schwartz Medical Beauty, imbinanad rafinamentul, modernitatea, tehnicitatea si siguranta, nu va propune un elixir, ci dimpotriva o chirurgie perfectionata, precisa si functionala, avand ca unic scop ameliorarea fetei sau siluetei dumneavoastra, practicata de Dr. Victor Schwartz, medic primar chirurgie plastica, rezultatele obtinute avand ca urmare o reputatie buna dar si aprecieri deosebite din partea unor chirurgi considerati ca si « legende vii » in domeniu.

Deşi medicina este o disciplină fundamentată ştiinţific, simţul artistic al chirurgului este cel care îşi pune amprenta asupra rezultatului final al intervenţiei. Dr. Victor Schwartz este în măsură de a recurge la cel mai modern arsenal de procedee terapeutice pentru a vă atinge scopul propus, fiecare pacient primind atenţia şi îngrijirea de care are nevoie.


DESCARCA OFERTA DE PRETURI